De ce merita sa montam incalzire prin pardoseala electrica?

Solutia moderna pentru mentinerea unui confort termic excelent in paralel cu inregistrarea unor costuri ce pot fi catalogate ca fiind decente este montajul unui sistem de incalzire prin pardoseala electrica. Avantajul principal pe care il veti resimti este legat de controlul excelent pe care il veti avea asupra sistemului in asa fel incat confortul ambiental sa ramana la cea mai buna cota chiar si la cea mai mica schimbare de temperatura exterioara.

Plecand de la acest prim beneficiu se poate deduce cu usurinta ca prin modelarea in functie de necesitati a punerii in functiune a unui sistem de incalzire prin pardoseala electrica se va ajunge implicit si la o gestionare precisa a costurilor de folosire. Ca atare consumul de energie electrica va putea fi net superior planificat in comparatie cu solutia unei incalziri prin sistem centralizat pentru care avem prea putine optiuni de control asupra temperaturii apei care intra in caloriferele clasice si desigur asupra momentului in care avem acces la primirea si intreruperea completa a agentului termic livrat.

incalzire-prinb-pardoseala-electrica

Acestea sunt consideratii de baza in privinta solutiei de incalzire prin pardoseala electrica, insa restul beneficiilor sunt in practica de zi cu zi demne de luat in considerare. Vom arata in continuare cateva dintre acestea pentru a deslusi cat mai bine cum veti folosi si integra in casa sau firma dumneavoastra acest tip de incalzire ce poate fi personalizat precis in functie de fiecare locatie.

Nu intamplator am ales cuvantul „personalizat” pentru ca in realitate un sistem incalzire prin pardoseala electrica este usor de adaptat pentru fiecare incinta care urmeaza sa beneficieze de incalzire. Pentru ca avem de-a face cu o aplicatie care se bazeaza pe incalzirea unui circuit electric protejat, cu siguranta ca este necesara implicarea unei expertize profesionale in domeniul sistemelor de incalzire de acest tip. AnaCreon SRL va pune la dispozitie cele mai moderne sisteme de incalzire prin pardoseala electrica si in plus toata experienta unei echipe care este permanent la curent cu tehnologia de calcul a necesarului de putere si modalitatile profesionale de instalare a sistemului.

O alta caracteristica pe care va puteti baza este legata de integrarea solutiei de incalzire in pardoseala cu restul amenajarilor interioare, indiferent ca destinatia acestora este rezidentiala sau comerciala. Discretia este cuvantul de ordine pentru un astfel de sistem pentru ca el este in realitate invizibil in raport cu restul amenajarii si ofera posibilitati multiple de acoperire cu diverse materiale de constructie pentru pardoseala. Nimic nu va influenta negativ calitatea incalzirii fie ca veti utiliza piatra naturala, parchet sau gresie.

incalzire electrica in pardoseala

Ca in orice domeniu este mai degraba sigur si util pentru dumneavoatra sa cereti un ajutor specializat atunci cand achizitionati un astfel de sistem pentru ca ar fi neplacut sa constatati ca dupa montaj ar putea fi subdimensionat sau supradimensionat. In ambele situatii primul impact al acestui neajuns se va reflacta in consumul nejustificat de energie electrica, iar in situatia subdimensionarii ca veti confrunta cu imposibilitatea sistemului de a genera confortul ambiental pe care il doriti. Determinarea corecta a puterii de incalzire este sinonima cu primirea confortului perfect indiferent cate grade sub zero se vor inregistra intr-un anumit moment al sezonului rece.

Montajul in sine este recomandat sa se realizeze de catre o firma specializata pentru ca veti primi inainte de orice o manopera profesionala si nu in ultimul rand garantia ca sistemul va fi configurat corect si pus in functiune prin folosirea unor materiale si echipamente de lucru care respecta specificatiile producatorului acelui sistem de incalzire. La AnaCreon SRL gasiti toate aceste resurse pentru ca suntem implicati si specializati in montajul de solutii complexe pentru sisteme de incalzire prin pardoseala electrica.