Filmul flexibil este special conceput pentru incalzirea camerelor cu parchet laminat, linoleum sau mocheta.

PRET FILM FLEXIBIL

Solutia viitorului este incalzirea electrica in pardoseala

Ultima generatie tehnologica in materie de incalzire electrica in pardoseala cu infrarosu care asigura o incalzire blanda, sanatoasa similara cu cea a razelor soarelui.

incalzire electrica in pardoseala

Despre filmul flexibil si avantajele incalzirii electrice

Un mod natural si eficient de incalzire electrica in pardoseala care asigura comfortul si mari economii lunare comparativ cu incalzirea traditionala.

incalzire electrica in pardoseala

Durata mare de viata

Filmul flexibil este ideal pentru incaperiile des folosite fiind foarte durabil si fara a necesita intretinere. Este considerat unulu din sistemele de incalzire electrica in pardoseala semi-permanente.

incalzire electrica pardoseala

Usor de instalat

Nici un sistem de incalzire electrica in pardoseala sau incalzire traditionala nu este mai usor de instalat decat filmul flexibil. Mocheta, parchet sau linoleum se poate instala peste filmul flexibil.

incalzire electrica prin pardoseala

Economie la factura de intretinere

Avand un consum de 130 W – 150 W/mp incalzirea electrica in pardoseala cu film flexibil reduce factura de energie cu aproximativ 30% dar mentine un nivel de comfort termic mai ridicat ca un sistem traditional.

incalzire electrica

Eficienta filmului flexibil

Filmul flexibil este in contact direct cu pardoseala finita astfel, incalzirea electrica in pardoseala transfera rapid si eficient caldura in intreaga incapere fara o miscare mare a masei de aer.

sisteme de incalzire electrica in pardoseala

Cum se instaleaza corect

Incalzirea electrica in pardoseala prin film flexibil se instaleaza direct intre stratul de izolatie si pardoseala incaperii (parchet, mocheta sau linoleum) si se conecteaza la termostat sau direct la priza.

sisteme de incalzire electrica

Informatii utile

Caldura radiata de filmul flexibil este uniform distribuita in toata incaperea datorita suprafetei mari de acoperire a elementelor incalzitoare, asigurand un nivel ridicat de comfort, obtinut la un cost mic de exploatare.

Aplicabilitatea Filmului flexibil

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala cu film flexibil nu prezinta risc de incendiu sau de electrocutare, oferind siguranta pentru copii si batrani.

incalzire electrica in pardoseala

Parchet laminat

Parchetul laminat este dens si subtire, ceea ce asigura un transfer termic eficient si rezista la diferentele de temperatura provenite de la sistemul de incalzire electric in pardoseala.

incalzire electrica pardoseala

Linoleum

Linoleumul se incalzeste si se raceste usor si poate fi folosit cu un sistem de incalzire electrica in pardoseala dar cu restrictia de a nu depasi o temperatura la sol mai mare de 27°C.

incalzire in pardoseala

Mocheta

Filmul felxibil este sistemul de incalzire electrica in pardoseala care ofera un grad mare de compatibilitate cu mocheta, dar eficienta lui este in scadere cand aceasta depaseste 2.5 tog.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Pentru mai multe informatii despre filmul flexibil si sugestii relative la proiectul dumnevoastra de incalzire, va rugam sa copletati acest formular.

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?