Ribbon-ul este special conceput pentru incalzirea suprafetelor acoperite cu: gresie, marmura, ciment, pavaje sau asfalt.

PRET RIBBON

Solutia viitorului este incalzirea electrica in pardoseala

Sistemele de incalzire electica in pardoseala cu Ribbon functioneaza pe baza metalelor amorfe, o tehnologie des folosita in industria aerospatiala si navala. Deoarece suprafața benzii este relativ mare (comparativ cu suprafața cablurilor incalzitoare), aceasta poate transfera eficient căldura la temperaturi mai scăzute. Pentru încălzirea locuințe, temperatura mai scăzută înseamnă un mediu mai sănătos și o mai mare siguranță și durabilitate.

incalzire electrica

Ce avantaje aveti folosind ribbon-ul?

Tehnologia Ribbon ofera o solutie eficienta pentru incalzirea electrica in pardoseala atat in interiorul constructiilor cat si a spatiilor exterioare deschise.

incalzire electrica ribbon

Durata mare de viata

Dotat cu un dublu strat de izolatie Ribbon-ul este cel mai durabil sistem de incalzire electrica prin pardoseala, iar garantia oferita de producator, 10 ani, certifică longevitatea acestui tip de incalzire electrica.

sisteme de incalzire electrica

Usor de instalat

Flexibil, durabil si subtire, Ribbon-ul este usor de instalat sub orice tip de pardoseala find sistemul de incalzire electrica cel mai permisibil din punct de vedere al locatiei (interior/exterior) si al tipului de pardoseala.

eficienta incalzire electrica

Economie la factura de intretinere

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala pe baza metalelor amorfe aduc o economie de pana la 30% comparativ cu alte sisteme de incalzire electrica si o economie de 50% fata de cele hidraulice.

incalzire electrica ribbon

Eficienta ribbon-ului

Elementele de încălzire funcționează la temperaturi mai scăzute decât majoritatea formelor de încălzire electrica, ceea ce îl face potrivit pentru a fi montat sub orice tip de pardosea, oferind un cosum redus de energie.

incalzire electrica prin pardoseala

Cum se instaleaza corect

Sistemul de incazire electrica, Ribbon, se instaleaza usor pe suprafata dorita fiind masurat in prealabil. Este important de retinut, Ribbon-ul nu poate fi scurtat prin taierea benzilor incalzitoare.

sisteme incalzire electrica

Informatii utile

Ribbon-ul este un sistem de incalzire electrica radianta pe baza de infrarosu care se poate instala in exterior pentru degivrarea aleelor si scarilor dar si in sere pentru cresterea ecologica a rasadurilor.

Aplicabilitatea Ribbon-ului

Mai permisibil decat oricare alt sistem de incalzire electrica, Ribbon-ul se poate instala sub orice pardoseala sau finisaj in deplina siguranta.

incalzire electrica

Gresie / Marmura

Incalzirea electrica cu sistemul Ribbon, instalat sub pardoseala acoperita cu gresie sau marmura consuma cu 50% mai putin fata de un sistem de incalzire conventional, dar in acelasi timp creste nivelul de comfort.

incalzire electrica ribbon

Degivrare

Sistemul Ribbon este usor de instalat si aduce economii importante fata de alte sisteme de incalzire electrica cu un consum mediu de 62 W / m si o incalzire rapida a suprafetei inghetate.

incalzire electrica prin pardoseala

Incalzire terenuri / sere

Caldura radianta oferita de sistemul de incalzire electric cu Ribbon este similara cu cea solara. Usurinta instalarii si consumul redus al Ribbon-ului sunt ideale pentru o incalzire electrica a serelor si terenurilor agricole.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Pentru mai multe informatii despre incalzirea in pardoseala si sugestii relative la proiectul dumnevoastra, va rugam sa copletati acest formular.

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?