Cablul electric este destinat incalzirii oricarui spatiu acoperit cu: gresie, marmura, granit , ciment, pavaje sau asfalt

PRET CABLU INCALZITOR

Cablul incalzitor este solutia viitoruluiĀ pentru incalzirea oricarei suprafete

Desi gama sistemelor de incalzire electrica in pardoseala a crescut in ultimii ani, cablul incalzitor ramane cel mai cunoscut produs in acest moment. ElĀ poate fi utilizat ca unic sistem de incalzire sau caĀ si sistem suplimentar, pentru asigurarea confortului atat in cladirile noi cat si in cele vechi.

sisteme de incalzire

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala cu calbu

Cablul , fata de alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala, ofera o mare flexibilitate la instalarea pe suprafete care nu au o forma rectangulara, cuĀ un cost mai scazut fata de alte sisteme de incalzire electrice in pardoseala, iar intretinerea sistemului egala cu 0.

sisteme de incalzire electrice

Durata mare de viata

Cablul electric fiind flexibil dar in acelasi timp bine izolat rezista de-a lungul anilor chiar si la usoarele miscari ale pardoselei comparativ cu alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala sau exterioare.

sisteme de incalzire cu cablu

Usor de instalat

Instalarea cablului electric este mai laborioasa comparativ cu filmul flexibil sau alte sisteme de incalzire electrica dar munca poate fi usurata cu ajutorul benzi de fixare galvanizate pe suprafete extinse.

eficienta sistemelor de incalzire

Economie la factura de intretinere

Noile sisteme de incalzire electrica in pardosea sunt foarte eficiente, iar cablul electric radiant poate fi chiar mai economic prin marirea distantei de instalare in spatiile rar folosite sau foarte bine izolate.

sisteme de incalzire

Eficienta cablului electric

Cablul electric are marele avantaj, fata de alte sisteme de incalzire electrica, de a putea fi instalat cu o densintate marita in spatiile foarte reci ceea ce mareste eficienta sistemului la 200 W / mp.

sisteme de incalzire in pardoseala

Cum se instaleaza corect

Suprafata de instalare a cablului electric trebuie sa fie izolata, astfel caldura sa radieze prin pardoseala finita. Incorecta instalare este principala sursa de pierderi pentru sistemele de incalzire electrica.

sisteme de incalzire

Informatii utile

Cablul incalzitor, spre deosebire de alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala, poate fi instalat direct in sapa, dar si peste aceasta, acolo unde este necesara o incalzire rapida sau degivrare.

Aplicabilitatea cablului incalzitor electric

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala cu cablu, pot fi utilizate pentru incalzirea spatiilor de locuitĀ sau a birourilor, dar si in exterior pentru degivrare, protejarea coductelor de inghet sau topirea zapezii/turturilor de pe acoperisurile cladirilor.

sisteme de incalzire in pardoseala

Gresie / Marmura

O mare crestere a comfortului este dobandita prin instalare sistemelor de incalzire electrica direct in adezivul deĀ gresie sau marmura dat fiind natura lor racoroasa.

sisteme de incalzire electrice

Protejarea conductelor

Este recomandat ca in medii foarte reci sau unde conductele nu sunt foarte adanc ingropate, sa fie protejate cu sisteme de incalzire electrica pentru a prevenii inghetul.

sisteme de incalzire

Topirea zapezii

Pentru a preveni accidentele in spatii cu trafic pedestrian, se recomanda instalarea unor sisteme de degivrareĀ pentru topirea zapezii sau a turturilor care pot pereclita viata.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Pentru informatii si sfaturi despre instalare de sisteme de incalzire electrica pe baza de cablu radiant va rugam sa completati acest formular si ne va face placere sa va raspundem:

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?