Economiseste inteligent folosind termostatele programabile de la EBECO

PRET TERMOSTATE

Vrei sa platesti mai putin? Alege termostatele inteligente de la Ebeco

Termostatele Ebeco te ajuta sa obti o reducere importanta a facturii de energie cat timp sistemul de incalzire prin pardoseala este in folosinta. Functionalitatea acestor termostate te ajuta sa economisesti si in perioada in care nu esti acasa. Tehnologia de ultima ora „Fuzzy”, aduna informatiile necesare pentru oprirea sau pornirea sistemului de incalzire, pastrand fluctuatiile de temperatura la un nivel minim, ceea ce duce la o temperatura ambientala placuta si un consum de energie redus.

termostat incalzire in pardoseala

De ce termostate inteligente?

Un termostat Ebeco optimizeaza timpul si cantitatea de energie pe perioada cat sistemul de incalzire prin pardoseala este activ.

garantie incalzire in pardoseala

Garantie 24 luni

Toate termostatele inteligente Ebeco beneficiaza de un termen de garantie de doi ani, asigurand un inalt nivel de fiabilitate pe care consumatorul il asteapta de la sistemul de incalzire prin pardoseala.

termostat incalzire in pardoseala

Usor de instalat

Instalarea unui termostat Ebeco este simplificata cu ajutorul instructiunilor; acestea detailand fiecare pas pentru o corecta conectare la sistemul de incalzire prin pardoseala.

termostate incalzire in pardoseala

Economie la factura de intretinere

Alimentare unui sistem de incalzire prin pardoseala cu ajutorul termostatului inteligent Ebeco asigura folosirea energiei numai atunci cand este necesar, astfel reducem consumul de energie electrica.

Alege termostatul care ti se potriveste

Un termostat inteligent este centrul de comanda al sistemului de incalzire prin pardoseala regland cantitatea de energie necesara incalzirii.

termostat incalzire in pardoseala

Eb-Therm 55

Acesta este modelul de baza cu functii analogice avand integrat un senzor pentru temperatura camerei care va permite sa-l folositi cu oricare sistem de incalzire prin pardoseala

COMANDA ACUM
termostat incalzire prin pardoseala

Eb-Therm 205

Acest model are 2 programe de functionare pentru a reduce temperatura pe perioada orelor cand nu sunteti acasa. Sistemul de incalzire prin pardoseala este controlat de un microprocesor performant.

COMANDA ACUM
termostat incalzire pardoseala

Eb-Therm 355

Acest model are patru moduri de functionare pentru a va oferii caldura sistemului de incalzire prin pardoseal doar atunci cand aveti nevoie. Avand un ecram mare si luminos este foarte usor de utilizat.

COMANDA ACUM

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

Pentru a beneficia de cea mai buna oferta la termostatele inteligente Ebeco si a putea maximiza economiile sistemului de incalzire prin pardoseala, va rugam sa completati acest formular:

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?